Tuotamme sertifioitua rakentamispalvelua uudis- ja korjausrakennuskohteissamme.  Puolen vuosisadan kokemuksemme koostuu asuin-, julkis- ja teollisuustilojen rakentamisesta pää-, kokonais- ja KVR-urakkamuodoissa. Toteutamme myös omarahoitteisia kohteita.

Uudisrakentaminen

Piiros kerrostaloista Vuosikymmenten aikana olemme rakentaneet koteja ja tiloja kaikenikäisille käyttäjäryhmille päiväkodeista palvelutaloihin. Omassa tuotannossamme panostamme hyvään suunnitteluun, jonka tuloksena on syntynyt viihtyisää senioriasumista ja toimivia vapaa-ajan koteja.

Korjausrakentaminen ja laajennukset

Piirros maalaustelasta Korjausrakennus- ja laajennuskohteille on tyypillistä, että asiakkaan toiminta jatkuu tiloissa keskeytyksettä. Otamme tämän huomioon jo hankkeen alkumetreillä ja etukäteissuunnittelulla pyrimme ennakoimaan ja minimoimaan asiakkaittemme toimintaan vaikuttavat työvaiheet. Noudatamme työkohteissamme jokaista hanketta kohden laadittua turvallisuussuunnitelmaa ja pyrimme varmistamaan asiakkaiden ja tilojen käyttäjien turvallisuuden rakennustöiden aikana.Korjaushankkeissa on myös usein asioita, joita ei alkuperäisissä suunnitelmissa ole voitu ennakoida. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla toteutamme ratkaisuja, joissa huomioimme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Teollisuusrakentaminen

Piirros ruuvipuristimesta Teollisuusrakentamisen onnistuneessa toteutuksessa huomioidaan asiakkaan toiminnan erityispiirteet. Olemme toteuttaneet menestyksekkäitä hankkeita teollisuusrakentamisessa sekä asiakkaillemme että itsellemme. Voit luottaa siihen, toimitilasi on todellakin valmis ja kaikki toimii, kun saat avaimet käteesi.
Olemme olleet mukana vuosien aikana toteuttamassa satoja projekteja. Täältä löydät uusimmat referenssiprojektejamme. Referenssikohteet