Yrityksemme toiminta pohjautuu vuosikymmenten kokemukseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja asiakaslähtöiseen tekemiseen. Olemme kehittyvä ja kasvava, vakavarainen rakennusalan palveluntuottaja.

Rakennusliike Häyrynen Oy

Rakennusliike Häyrysen toiminta alkoi vuonna 1971, jolloin puolisot Irja ja Mauno Häyrynen aloittivat liiketoiminnan kotiseudullaan Iissä. Liiketoimintaa jatketaan nyt jo kolmannessa sukupolvessa Iin lisäksi koko Oulun talousalueella. Osa nykyisistä asiakassuhteistamme on solmittu jo yrityksemme alkuvuosina. Yhteistä yrityksen historiaa ovat olleet tekemässä myös osa nykyisistä työntekijöistämme. Pyrimme jatkuvaan hallittuun kasvuun ja luomme uusia työkaluja, jotka tukevat tavoitteitamme. Liikevaihtomme on ollut keskimäärin 5-10 milj. euroa.

Olemme toimialamme yrityksiin suhteutettuna tavallista vakavaraisempi yritys. Kuulumme korkeimpaan luottoluokkaan AAA, johon yltää alle 3 % kaikista suomalaisyrityksistä. Olemme saaneet tunnustuksen hyvästä yritystoiminnasta ja riskienhallinnasta. Kansainvälinen luottotietotalo Dun & Bradstreet on myöntänyt yrityksellemme 1 riskiluokan, mikä kertoo, että meidän kanssamme on riskitöntä tehdä yhteistyötä.

Henkilöstö

Työkohteissamme työskentelee ammattitaitoinen rakennusalan tiimi ja toimipaikassamme projektihankinnan ja taloushallinnon ammattilaiset. Työllistämme 20–50 ammattitaitoista työntekijää. Henkilöstömme viestintä ja yhteistyö on tiivistä. Asiakkaalle ja yhteistyökumppanille tämä näkyy helppona ja nopeana yhteydenpitona ja sujuvana työn etenemisenä. Pidämme henkilöstömme ammattitaitoa yllä ajankohtaisilla koulutuksilla. Etsimme joukkoomme enenevissä määrin uusia rakennusalan ammattilaisia ja otamme vastaan avoimia työhakemuksia ympäri vuoden.

Ympäristö

Otamme huomioon rakennettavan kohteen paikkakunnan ympäristö- ja suojelumääräykset. Lajittelemme jätteet omille jätelavoille, jotka kuljetamme viranomaisten hyväksymälle käsittelypaikalle. Ongelmajätteet hävitämme määräysten mukaisesti. Noudatamme laatukäsikirjamme ympäristösuunnitelmaa toiminnassamme.

RALA-pätevä ja -sertifioitu

RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA-sertifioinnin voi saada, jos riippumaton arviointilautakunta on todennut yrityksen osaamisen. Lisäksi tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat kolmannen osapuolen (RALAn) jatkuvassa valvonnassa. Pätevyys perustuu yrityksen osaamisen ja resurssien, yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon sekä talouden tilan arviointiin. RALA-pätevänä yrityksenä olemme myös Tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani. Tilaaja voi luottaa siihen, että me toimittajana hoidamme yhteiskunnalliset velvoitteemme. Lue lisää RALA:sta täältä

Arvot

Arvomme perustuvat yrityksemme historiasta kantaviin periaatteisiin. Pidämme sopimuksista kiinni ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa ja tavoitteenamme on löytää molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu asiassa kuin asiassa.

Onko sinulla projekti johon tarvitset apua tai lisätietoa? Otathan yhteyttä! Yhteystiedot